Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La Federació de futbol anglesa expedienta Guardiola per portar el llaç groc

Comparteix
0Shares

La federació anglesa ha decidit obrir un expedient a l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, per portar el llaç groc. La FA entén que el català viola la reglamentació a lluir un “missatge polític”, per la qual cosa el tècnic català té fins al 5 de març a la tarda per presentar al·legacions.

La imatge de Guardiola amb el llaç groc es repeteix en tots els partits que disputa el seu equip des que els presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, van ser empresonats per sedició el passat mes d’octubre.

Segons els mitjans anglesos, la FA va parlar amb Guardiola sobre aquest assumpte a mitjans de desembre traslladant dos avisos formals, que ignorats pel tècnic. “Si em volen sancionar per portar el llaç groc, endavant. Però ells, especialment els Jordis, són a la presó. Només demanaven votar, no ho oblideu “, explicava davant els mitjans a finals d’any.

El de Santpedor també ha estat un dels protagonistes del dia en sortir a la llum que la Guàrdia Civil va registrar el jet privat amb el qual es va desplaçar a Barcelona diumenge passat per si el president cessat de la Generalitat, Carles Puigdemont, viatjava amb ell . “Van passar, van veure que hi havia la família, es van anar i res més”, va admetre en la seva última roda de premsa aquest divendres.

Aquest cap de setmana Guardiola pot guanyar el seu primer títol com a entrenador del Manchester City si supera a la final de la Carabao Cup (antiga Copa de la Lliga) a l’Arsenal a Wembley.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari