Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Detingut un menor per apunyalar al coll a la seva mare a Barcelona

67Shares

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 14 anys d’edat acusat d’apunyalar al coll a la seva mare, que ha resultat ferida greu encara que la seva vida no corre perill, segons han informat a Efe fonts de la investigació.

Segons les fonts, l’agressió s’ha produït cap a les 00.00 hores d’aquesta passada nit al pis del districte de Nou Barris de Barcelona on la dona viu amb el seu fill, que suposadament ha clavat una punyalada al coll a la seva mare, per motius que s’investiguen.

La policia ha detingut el menor, de 14 anys, que estava amagat en un altre pis

Els Mossos han acudit a l’edifici alertats per una veïna i han detingut el menor, que estava amagat en un altre pis de bloc en el qual vivia amb la seva mare.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha personat en l’immoble i ha evacuat la dona a un hospital, on es recupera de les lesions greus per arma blanca sofertes al coll, que no fan témer per la seva vida.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per intentar esbrinar les causes d’aquesta agressió.

Comentaris
67Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari