Press "Enter" to skip to content

Arrimadas no assistirà a la vaga del dia de la Dona i prefereix treballar per les dones des del congrés

Puntuació dels lectors

La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Ines Arrimadas, ha assegurat aquest dijous que la formació taronja no donarà suport l’atur de dones del 8 de març: “És una vaga en què es reivindica també l’anticapitalisme, una ideologia que nosaltres no reivindiquem “, han argumentat.

La portaveu nacional de Cs ha assenyalat que des del seu partit creuen que “la millor manera de lluitar contra la bretxa salarial i aconseguir la igualtat és treballar al Congrés dels Diputats”. “Aquesta és la nostra manera de treballar i creiem que és la més útil”, ha afegit Arrimadas.

Arrimadas (Cs)

“La millor manera de lluitar contra la bretxa salarial i aconseguir la igualtat és treballar al Congrés “

“El que sí que estem fent és treballar al Congrés dels Diputats i la primera mesura o una de les primeres que va aprovar Ciutadans va ser l’augment en dues setmanes del permís de paternitat”, ha manifestat Arrimadas.

El 8 de març, dia Internacional de la Dona, diferents col·lectius feministes agrupats en la plataforma Comissió del 8M han convocat a totes les dones a sumar-se a una aturada laboral i de consum com a protesta per la violència de gènere, el qual serà secundat en 177 països.

El PP, en contra de la vaga; Units Podem, a favor; i el PSOE secundarà les aturades parcials convocades per CCOO i UGT

Cal recordar que el PP es va mostrar contrari a l’atur de dones i va titllar la vaga de “insolidària i elitista”. L’atur “aposta per l’enfrontament entre homes i dones”, va retreure la formació popular. Davant d’això, el PSOE va acusar el PP de faltar al respecte de les dones. Els socialistes han informat a través del seu portaveu al Congrés, Margarita Robles, que el seu partit secundarà les aturades parcials convocades pels sindicats CCOO i UGT amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el proper 8 de març, però no la vaga feminista d’aquest mateix dia, tot i que ha indicat que respecten tota manifestació pública de la situació que la dona està patint com a conseqüència de les “polítiques de desigualtat del PP “. Per la seva banda, Units Podem assegurar que es bolcarà amb la vaga del 8-M i la coordinadora general de la formació estatge a Andalusia va assegurar que la mobilització “tindrà impacte i incidència, i va poder canviar qüestions que són fonamentals canviar en al segle XXI “.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser