Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

6 policies nacionals intenten detenir l’humorista Joaquin Reyes mentre caracteritzava Puigdemont

265Shares

Segons ha pogut saber Vertele en exclusiva, l’humorista es trobava representant a Puigdemont per a la seva secció Zanguangos en la qual, seguint l’estela de Celebrities, caricaturitza a personatges coneguts. La semblança de Joaquín Reyes amb Puigdemont era tal que va aixecar les sospites d’un veí de Torrejón d’Ardoz, que va trucar a la policia assegurant que l’expresident es trobava al Parc Europa, on es rodava el sketch.

Al cap de pocs minuts, es van presentar sis agents de la Policia Nacional a la recerca de Puigdemont. Quan van descobrir que es tractava d’una paròdia, els mateixos agents i l’equip es van prendre amb humor el malentès i la gravació va poder continuar sense més problemes.

El sketch de Joaquín Reyes caracteritzat com Puigdemont s’emetrà el proper dilluns 26 de febrer a El Intermedio, el programa d’actualitat i humor conduït per El Gran Wyoming.

Comentaris
265Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari