Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Girauta insulta Dante-Fachín en “defensa” de la Monarquia: Tonto útil de los separatas

Comparteix
429Shares

Després de la pena de tres anys i mig de presó contra el raper Valtonyc, que en les seves cançons incloïa insults a la Casa Reial, ha provocat el suport de l’exlíder d’Podem a Catalunya, Albano-Dante Fachín, que ha publicat un tuit dirigit a Zarzuela on diu: “Els Borbó són uns lladres”. Un gest que ha desencadenat un intercanvi d’insults entre Fachín i el portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, que l’ha anomenat “tonto útil dels separates”.

Segons Girauta, a Fachín “li falta finor i cenyeix”, és un “tonto útil dels separates” i que “s’ha de ser molt poca cosa perquè et facin fora de Podem”. A més, li ha titllat de “Oncle Tom” apel·latiu per referir-se a les persones negres que fan la pilota a les blanques i l’ha acusat de buscar que TV3 li tiri “un os que atraparàs al vol”.

Fachín no s’ha quedat enrere, que s’ha referit al portaveu de Ciutadans com “Gran d’Espanya, conseller de l’Ibex. La Cort necessita bufons. Ah! I que mengin pastissos! “.

Comentaris
Comparteix
429Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari