Press "Enter" to skip to content

El ‘Financial Times’ considera De Guindos el pitjor ministre d’economia

Puntuació dels lectors

L’espanyol ha obtingut la pitjor valoració entre els 19 ministres europeus analitzats pel diari britànic, la classificació està encapçalada per l’alemany Wolfgang Schaeuble. L’any passat Elena Salgado es va situar en el lloc número 13.

El ministre espanyol d’Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, obté la pitjor valoració entre els 19 ministres europeus del ram analitzats pel diari britànic ‘Financial Times’, el rànquing, que compleix la seva setena edició, està encapçalat pel ministre alemany Wolfgang Schaeuble .

La pitjor valoració l’obté per la seva poca credibilitat
El ministre espanyol, del qual el diari de capçalera de la ‘City’ destaca el seu anglès fluid i la seva experiència en el sector financer, obté la pitjor valoració en l’apartat de credibilitat, arrossegat per la ‘bicefàlia’ en l’àrea econòmica del Govern espanyol , que segons l’opinió dels crítics “ha perjudicat la capacitat per comunicar clara i coherentment als inversors i altres capitals europees”.

Així mateix, Guindos apareix en el lloc 18 en l’apartat polític, que valora la capacitat de dissenyar i aplicar polítiques domèstiques, així com per treballar en equip dins d’Europa, només per davant de l’hongarès Gyorgy Matolcsy.

Per la seva banda, el representant espanyol obté la dissetena pitjor valoració en l’àrea econòmica, que jutja aspectes macroeconòmics com el PIB i el dèficit o l’evolució de la desocupació, per davant dels ministres de Finances de Portugal i Grècia.

En l’edició de l’any passat, la llavors ministra de Finances en funcions, Elena Salgado, es va situar en el lloc 13 del rànquing de ‘Financial Times’, després d’obtenir un novè lloc polític i el tretzè en qüestions econòmiques, mentre que baixava al lloc 16 en credibilitat.

Entre els primers se situa el seu homòleg alemany, Wolfgang Schaeuble, que lidera la valoració política dels ministres europeus, mentre que l’apartat econòmic apareix com a tercer classificat i el dotzè en credibilitat.

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser