Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Avui les viles del Maresme s’han llevat sent “Municipis de la República catalana”

Comparteix
0Shares

Aquest dimecres, membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) del Maresme han instal·lat senyals on es pot llegir ‘Municipi de la República Catalana’ a l’entrada d’una quinzena de localitats d’aquesta comarca. L’objectiu de l’acció és ‘materialitzar el sentiment predominant’ en aquestes poblacions. El col·lectiu recorda que l’1-O els ciutadans van votar i exigeix la implementació de la declaració del 27 d’octubre ‘sense més dilacions’. Així mateix adverteix que els CDR segueixen treballant amb ‘determinació i no-violència per a la República Catalana’ i indiquen que només ‘cal sortir a defensar-la’.

L’acció s’ha dut a terme a localitats com Tiana, Malgrat de Mar, Calella, Pineda de Mar, Llavaneres, Alella, Òrrius, Santa Susanna, Teià, Premià de Mar, Canet de Mar i Premià de Dalt, entre d’altres.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari