Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La piulada de Fachín sobre la Infanta Cristina i Anna gabriel que fa esclatar Twitter

Comparteix
627Shares

El que va ser secretari general de Podem a Catalunya, Albano Dante Fachin, ha fet esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre la Infanta Cristina i Anna Gabriel.

Després de saber que l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel es queda a Ginebra, Suïssa, i no compareixerà demà davant del jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, on està citada com a investigada pel procés sobiranista. Ho ha avançat en una entrevista que publica l’edició de paper del diari suís “Le Temps” i també en declaracions a la Ràdio Televisió Suïssa (RTS), en què no descarta demanar asil polític.

La defensa d’Anna Gabriel ha comunicat al Suprem que la seva representada no anirà a declarar davant el jutge. En un escrit entregat aquest matí per la procuradora, es dona per fet que la dirigent de la CUP es quedarà a Suïssa.

A “Le Temps”, l’exdiputada diu que no anirà a Espanya perquè està sent “perseguida” per les seves idees polítiques:

“No aniré a Madrid. Com que no tindria un judici just al meu país, he buscat un país que pugui protegir els meus drets.”

En aquesta entrevista, Anna Gabriel afirma que la “premsa governamental” ja l’ha declarat “culpable” i explica que el govern espanyol vol silenciar l’independentisme per la força:

“Jo sempre he fet campanya a favor del referèndum, però de manera pacífica. La qüestió de Catalunya s’hauria de resoldre políticament, encara que les autoritats espanyoles volen posar un morrió a l’independentisme a través de la repressió.”

Per la seva banda Albano Dante Fachín ha fet referència a la diferència dels motius pels quals cadascuna es troba a Suïssa al·legant que una ho fa per pretendre que milions de persones puguin exercir el seu dret a vot i en canvi l’altra ho fa per ” altres “milions …

Comentaris
Comparteix
627Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari