Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[Vídeo]La ministra Fátima Báñez titlla de “covard” i “miserable” a Carles Puigdemont

Comparteix
0Shares

En una entrevista a la cadena COPE, Báñez ha volgut respondre al tuit de Puigdemont en què demanava explicacions per la relació entre el CNI i l’imam de Ripoll. Ho ha fet així,”Covard” i “miserable”. Aquest són els dos adjectius que la ministra d’Ocupació, Fátima Báñez, ha penjat a Carles Puigdemont.

Diu Báñez que Puigdemont “falta a la veritat”

“Sabíem que el senyor Puigdemont era un covard, que va fugir a Brussel·les per no donar la cara davant la justícia i complir amb la legalitat. Però ara sabem des d’ahir que és un miserable, perquè falta a la veritat i és una vergonya que ho digui algú que ha estat al capdavant de la Generalitat de Catalunya, que és una gran institució pública espanyola.”

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari