Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El fil de Mireia Boya que fa furor a les xarxes i no agrada al Govern Espanyol

Comparteix
0Shares

Sabeu per què Forn podria estar a la presó? Per la gestió dels atemptats a l’agost i la informació que té com a Conseller d’Interior sobre què va passar realment. Obro FIL. # 6mesos

Així de contundent escrivia aquest matí l’exdiputada de la CUP, Mireia Boya. Ho feia a la jornada en què es commemoren els 6 mesos dels atemptats a Barcelona. Amb motiu de parlar sobre l’esdevingut i els dubtes que queden pendents per resoldre, el President Puigdemont ha estat entrevistat aquest matí per Ricard Ustrell a Ràdio Catalunya. Allà, el president ha plantejat una sèrie de qüestions que apunten en la mateixa línia que la Mireia Boya: el paper de l’Imam i la seva col·laboració amb el CNI llancen ombres sobre els atemptats.

Segons informa Diario16.com, la veritat és que a Espanya poc s’ha parlat d’aquestes qüestions que a Catalunya són per tots conegudes. Les sospites que alguna cosa es tracta d’ocultar sorgeixen quan des del Govern d’Espanya s’ha fet tot el possible per frenar les investigacions al respecte i depurar responsabilitats. En el mateix sentit, des dels mitjans de comunicació espanyols s’ha volgut donar pàbul a la “informació” (que després s’ha demostrat falsa) que Enric Hernandez publiqués, això és, la coneguda com “the nota” que la CIA havia remès suposadament als Mossos alertant de la possible comissió d’un atemptat a la Rambla, el mateix ministre d’Interior es va posar en contacte amb periodistes coneguts pel seu treball en mitjans espanyols, oferint-los “la nota” i assegurant-los tenir “merda per passar-se dues setmanes senceres informant” sobre els atemptats de Catalunya. La veritat és que, segons aquestes fonts, “la nota” no tenia credibilitat, ja que era evident des del primer moment que estava mal escrita i que “no podia venir de la CIA, simplement perquè semblava que l’havia escrit algú que no sabia anglès “. Malgrat aquestes qüestions, Enric Hernandez va decidir publicar-la, i després va haver de modificar el seu relat en diverses ocasions. Fins i tot, des de la pròpia Direcció d’Intel·ligència nord-americana es va publicar un comunicat on es negava taxativament haver enviat cap tipus de “nota” als Mossos referent a atacs a Barcelona. I així ho va informar aquest diari en el seu moment.

Boya es fa una sèrie de preguntes que segurament resultin incòmodes per al govern del Partit Popular.

Fuente: Diario16.com Bea Talegón

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari