Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Cospedal: Tothom entén que l’intent de separació dels que governaven la Generalitat ha estat ben resolt per l’Estat espanyol

Comparteix
0Shares

La ministra espanyola de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha assegurat avui que la crisi a Catalunya ja no es veu com una “qüestió problemàtica” des de fora d’Espanya i que durant la seva participació en la reunió ministerial de l’OTAN d’ahir i avui “no hi ha hagut cap conversa “sobre aquest tema.

“Avui Catalunya no es veu, com podia haver estat fa alguns mesos, com una qüestió problemàtica per a Espanya, sinó com un assumpte que Espanya i l’Estat espanyol està resolent”, va afirmar Cospedal davant la premsa després de participar en la reunió ministerial de Defensa de els socis de l’Aliança a Brussel·les.

Cospedal va dir que des del punt de vista exterior “el comportament d’Espanya com un Estat democràtic de Dret ha estat ben rebut i ben entès”. “Tothom entén, i així ho he sentit jo, que la qüestió que té a veure amb l’intent de separació dels que governaven la Generalitat de Catalunya ha estat ben resolta per part de l’Estat espanyol i dels poders de l’Estat espanyol” , ha subratllat la ministra.

Cospedal va afegir, a més, que el “missatge” que ha rebut durant aquests dies és que “tothom entén que en l’era de la globalització el que no podem és estar dividint països”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari