Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Arrimadas: ERC i JxCat haurien de donar la cara sobre els “tejemanejes” que han fet en les últimes setmanes

Comparteix
540Shares

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha explicat aquest dijous que el seu partit es planteja demanar un ple extraordinari per abordar la incertesa que hi ha a Catalunya i per a “desbloquejar” la paràlisi generada després de l’ajornament del ple d’investidura.

En roda de premsa des del Parlament, ha explicat que seria el ple del ‘desbloqueig’, en què ERC i JxCat haurien donar la cara sobre els “tejemanejes” que han fet en les últimes setmanes sobre la investidura i que no han donat resultats per ara.

Arrimadas ha avisat que impulsaran aquest ple si el president de la Cambra, Roger Torrent, no renuncia a investir Puigdemont i obre una ronda de contactes amb els partits per trobar un candidat alternatiu.

Comentaris
Comparteix
540Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari