Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Guardiola sobre els polítics a la presó: “porten més de 100 dies empresonats” i això “espanta perquè et pot passar a tu”.

Comparteix
215Shares

Abans de l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Basilea i amb ell llaç groc de suport als polítics a la presó a la solapa, Pep Guardiola ha recordat en una entrevista a TV3 que Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart ja “porten més de 100 dies empresonats” i això “espanta perquè et pot passar a tu”.

“Porten més de 100 dies empresonats. Són massa dies. Acusats de rebel·lió i sedició gent que em sembla que són molt i molt pacífiques. Espanta perquè et pot passar a tu. Et pot passar a tu si el nivell és tant, tant… Espanta una mica”.

Segons informa TV3, el tècnic català també ha denunciat que hi ha “molt poca humanitat” i ha insistit que “no s’ho mereixen”.

“Fa l’efecte que hi ha molt poca humanitat en aquest sentit per part dels encarregats que han posat aquesta gent a la presó. No s’ho mereixen, sincerament. No s’ho mereixen”.

Pel tècnic del Manchester City, el primer que cal fer és alliberar-los a tots quatre:

“Tan de bo puguin sortir. El primer pas que s’ha de fer com a poble és que aquestes quatre persones deixin d’estar a la presó”.

Comentaris
Comparteix
215Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari