Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Una enxaneta de 8 anys cau quan intentava pujar al balcó

Comparteix
0Shares

Petit ensurt a la diada castellera de Santa Eulàlia a Barcelona. Un cop acabada l’actuació, una enxaneta de la Colla dels Castellers de Barcelona ha caigut al buit quan se la intentava pujar al balcó de l’Ajuntament.

Per sort i gràcies a les mesures de seguretat dels castells, tot ha quedat en l’ensurt del primer moment, i la nena, de vuit anys, no ha quedat ferida quan ha caigut sobre la pinya.

Segons ha explicat la mateixa colla, l’enxaneta ha estat atesa per l’assistència sanitària a plaça i només ha necessitat una mica de gel per una lleu contusió:

“Cinc minuts després ja corria dins l’Ajuntament amb la resta de la canalla”

El president del grup municipal del PP, Alberto Fernández, ha publicat al seu compte de Twitter un vídeo amb l’espectacular caiguda.

La pinya amorteix l’impacte

Els Castellers de Barcelona han explicat que la nena no ha patit danys gràcies a la pinya, que recorden que és “una part imprescindible dels castells”.

Recorden que la pinya amorteix fins un 60% l’energia de l’impacte, com ha demostrat en els seus estudis la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

La colla critica el tractament de la notícia en alguns mitjans. Assegura que posa en dubte la seva feina:

“La publicació de notícies sense contrastar, en la recerca de l’espectacularitat i els clics, desprestigia la nostra activitat i la de les més de cent colles que hi ha arreu de Catalunya”

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari