Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont encén Twitter amb aquesta piulada contra PP, PSOE i Cs

Comparteix
283Shares

El candidat de JxCat a presidir la Generalitat, Carles Puigdemont, ha advertit aquest dilluns a PP, PSOE i Cs que els ciutadans “els acabaran passant pacíficament per sobre”, en una entrada al seu compte de Twitter.

“Orgullosos carceleros de la democracia, garantes de la persecución jurídica y mediática, de la violencia verbal y policial. Portavoces del inmovilismo feudal-35. ¡Qué miedo tenéis a los ciudadanos libres! Y a pesar de todo lo que hacéis os acabaran pasando pacíficamente por encima”, ha dit.

I afegeix quatre notícies: Albert Rivera (Cs) dient que defensarà el 155 fins que hi hagi un Govern legal; el portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo, afirmant que no tindrà contemplacions amb Puigdemont; José Bono (PSOE) defensant la unitat d’Espanya, i José Manuel Villegas (Cs) dient que hi hauria més referèndums de no ser pel seu partit.

Comentaris
Comparteix
283Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari