Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Jordi Évole truca al Rei Emèrit i aquest penja a l’esmentar-li un incident del monarca

Comparteix
94Shares

Jordi Évole havia preparat un ‘Salvados’ històric. El presentador anava a ajuntar als dos enemics acèrrims de la ràdio esportiva dels 90 al voltant d’una taula. José Ramón de la Morena i José María García, després d’anys d’una guerra cruenta i salvatge, es tornaven a veure les cares amb els ànims assossegats.

Ningú s’hagués imaginat que el Rei Juan Carlos els anava a robar tot el protagonisme.

En un moment donat, José María García li va dir a Jordi Évole que tenia el telèfon directe del Rei emèrit. Òbviament, li va faltar temps per demanar-li que li cridés.

La conversa, com no podia ser d’altra manera, va ser gravada. En ella, Jordi Évole li demanava al monarca una entrevista, al·legant que “vostè compleix 80 anys, el seu fill 50 i el nostre programa 10”. El problema va ser que abans d’aquesta petició, el presentador va fer al·lusió a l’incident de Botswana i el Rei ja va entrar revirat.

A més, sembla que el dia de la trucada, el Rei emèrit tenia “la campechanía apagada”, ja es va escudar en el fet que ell només anava a parlar amb José María García per no respondre a Jordi Évole. El monarca va acabar per penjar el telèfon de mala manera, deixant al director de ‘Salvados’ amb la paraula a la boca.

I aquí va entrar Gabriel Rufián. El “Pichici” de Twitter, sempre atent a qualsevol rebuig, no va trigar a llançar un tuit directe a la porteria de la Casa Reial. Set paraules amb molta càrrega de veritat però també d’ironia que, com era d’esperar, va generar més debat a la xarxa de microblogging.

Comentaris
Comparteix
94Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari