Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Catalunya es proclama campiona d’Espanya de rugby en cadira de rodes

Comparteix
0Shares

La selecció catalana de rugby en cadira de rodes va aixecar el seu cinquè títol d’Espanya consecutiu. El combinat dirigit per Paula Murillo va dominar el cap de setmana a Toledo, on s’hi celebrava el cinquè Campionat d’Espanya per a comunitats autònomes d’aquesta modalitat.

Competint amb Aragó i Madrid, la selecció catalana va demostrar una vegada més la seva superioritat, imposant-se en tots els enfrontaments. Dissabte va ser el dia de la lligueta, quan els catalans van vèncer primer als madrilenys 19 a 53 i posteriorment els aragonesos 43 a 23.

La final de diumenge tornava a posar sobre la pista els combinats catalans i aragonesos (segons de la fase prèvia), que van oferir un partit emocionant i més equilibrat que va decantar-se de la banda dels quadribarrats per un resultat de 44 a 37.

D’aquesta manera, la selecció formada per Oriol Lluís, Ilian Rodrigo, Juan Carlos Fernández, Cristhian Páez, Javier Quiles, Marta Llauradó, Marc Subiron, Oriol Monràs i Sergi Escobar (membres del BUC), i dirigida per Paula Murillo com a seleccionadora i Sara Gutiérrez i Daniel Gómez com a assistents, aixecaven el títol i celebraven un any més la victòria de Catalunya en el campionat estatal de rugby en cadira de rodes.

Fotografia de FEDDF

Fuente:Rugbycat.cat

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari