Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Moren els 71 passatgers de l’avió que s’ha estavellat a prop de Moscou

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
95Shares
Puntuació dels lectors

L’avió Antonov 148 de Saratov Airlines desaparegut aquesta tarda després de sortir de l’aeroport internacional de Domodedovo-Moscou s’ha estavellat i no hi ha supervivents entre les 71 persones que viatjaven a bord (65 passatgers i sis tripulants), segons han confirmat fonts d’Emergència a la agència de notícies Itar-Tass.

El Comitè d’Investigació de Rússia ha anunciat al mateix temps l’obertura d’una investigació pel sinistre. La portaveu de l’ens, Svetlana Petrenko, ha declarat que s’ha obert expedient per suposada “violació de les regles de seguretat aeronàutica i explotació de mitjans de transport aeri que ha derivat en la mort de més d’una persona”.

Minuts abans, el Kremlin ha anunciat que el ministre de Transport rus, Maxim Sokolov, s’està traslladant al lloc del sinistre per coordinar la recerca de totes les restes de l’avió, prop de la localitat de Argunovo, segons ha informat la agenia oficial de notícies RIA Novosti.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
95Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
95Shares