Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rufián encén Twitter amb aquesta piulada sobre Ciutadans, OT i el carnaval de tenerife

Comparteix
0Shares

Com cada setmana, Gabriel Rufián deixa alguns dards a Twitter amb la seva particular ironia. Aquest cop, el blanc dels seus comentaris ha estat el sondeig de Metroscopia elaborat pel diari El País. Aquesta enquesta dóna a Ciutadans com a guanyador d’uns comicis si se celebressin a dia d’avui, amb un 28’3% en intenció de vot. El diputat d’Esquerra Republicana no ha pogut contenir-se i ha passat a l’atac en el món virtual.

Rufián s’ha burlat de l’enquesta i ha ironitzat sobre el resultat de la mateixa. “Segons El País, Ciutadans guanyaria les eleccions, el mundial de futbol sala, OT, el pot de BOOM, el Carnaval de Tenerife, les Chirigotas de Cadis i el Torneig dels Tres Mags de Gryffindor”. Tot i que cal assenyalar que aquest torneig no era de Gryffinfor, sinó tres escoles de màgia en particular.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari