Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Partidaris de la unitat d’Espanya acampan a la plaça Catalunya i posen contínuament cançons de Viva Espanya

Comparteix
0Shares

Aquesta setmana, Ada Colau va defensar els independentistes que van acampar a la Plaça Catalunya malgrat que els Mossos d’Esquadra els van demanar que desallotgessin la plaça. Davant la defensa de l’alcaldessa de Barcelona, ​​alguns partidaris de la unitat d’Espanya han volgut acampar perquè es vegi que també es defensa la unitat d’Espanya.

Fa 12 dies que a la plaça de Catalunya hi ha una acampada per la república. Ara, comparteix espai amb mitja dotzena de tendes que defensen tot juts el contrari.

Aquest dissabte al migdia, partidaris de la unitat d’Espanya han plantat les seves tendes just davant de l’acampada republicana. S’hi poden veure banderes espanyoles, de Tabarnia i de la plataforma d’ultradreta Democacia y Unidad Española (DUE).

La nova acampada és a uns 150 metres de la de Despertem la República, que ja porta 12 dies d’acampada per demanar per reclamar la investidura de Puigdemont, l’acabament del 155 i la llibertat dels presos.

El portaveu de Despertem la República, Marc Bonet, ha explicat que no entenen quin és l’objectiu que busquen:

“No sé exactament quin és el seu plantejament. Hi ha banderes de Tabarnia, d’Espanya i posen contínuament cançons de Viva Espanya. El seu missatge és clar, però el seu objectiu no tant”

 

L’acampada republicana va rebre el dimarts una visita dels Mossos d’Esquadra, que els van demanar que desallotgessin la plaça. Tot i això, continuen:

“No representem cap perill, no molestem a ningú i procurem no ocasionar cap molèstia”

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari