Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]”Ningú porta estelades a la meva ciutat”, el motiu per atacar l’autocar del Barça

Comparteix
669Shares

El Barça va guanyar a Mestalla davant el València dijous passat per certificar la seva cinquena final consecutiva de la Copa del Rei. Una alegria per als blaugranes que a prop va estar de truncar-quan un aficionat, després de la finalització de la trobada, els va llançar un objecte a l’autocar per trencar una de les llunes.

L’autor de l’acció delictiva ha estat identificat per les càmeres de ‘Antena 3’. El seu nom és Daniel López i diu que està “penedit de cor” encara que advertint als independentistes catalans: “Una bandera estelada no me la porta ningú a la meva ciutat”, va afirmar el valencià després de descriure el llançament “d’una bateria d’un portàtil” com “la manera de marcar territori”.

Comentaris
Comparteix
669Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari