Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mor la dona de Torredembarra ferida per l’arma que manipulava la seva parella

Comparteix
0Shares

Mor la dona de 37 anys que dissabte al matí va rebre un tret al pit a Torredembarra (Tarragona). La víctima va resultar ferida crítica per un tret, amb entrada i sortida al tòrax, mentre la seva parella, un home de 42 anys, manipulava al seu domicili una arma per a la qual no tenia la documentació adequada.

Els Mossos van obrir una investigació per aclarir com havien anat els fets. Segons l’home, la pistola es va disparar de manera accidental. L’autor dels fets va portar a la dona al CAP de Torredembarra, des d’on la van traslladar a l’hospital Joan XXIII.

Els agents van rebre l’avís del que ha passat passades les 10 hores del matí i van interrogar a l’home, sobre el qual no consten antecedents de violència masclista, i a inspeccionar el lloc on han ocorregut els fets. L’arma havia pertangut a l’avi de l’home, segons ha manifestat, i no estava degudament registrada, segons fonts de la investigació.

Finalment, els Mossos van acabar detenint l’home dissabte a la tarda per un delicte de tinença d’armes i de lesions per imprudència. Amb la mort de la dona, la imputació es podria ampliar. L’home continua en dependències policials, pendent del jutge.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari