Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La vergonyosa declaració de Carlos Herrera sobre TV3: “¿Quién querría ir a ese estercolero?”

Carlos Herrera, presentador d’Herrera a la Cope i col·laborador de El programa d’AR a Telecinco, no s’ha mossegat la llengua a l’hora d’opinar sobre la televisió pública catalana (TV3) i, més concretament, sobre l’entrevista que se li va fer la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas García, al programa Preguntes Freqüents.

El to de l’entrevista i algunes de les preguntes han assegut bastant malament entre els votants de la formació taronja i fins i tot han fet que altres líders polítics, com Andrea Levy (PP) qualifiquessin la actitud de l’entrevistadora d’ “escandalosa”.

Però potser un dels periodistes que més ha criticat TV3 ha estat Carlos Herrera, que ha aprofitat el seu programa de ràdio per dir el que pensa de la televisió pública catalana i dels periodistes que treballen en tots els seus programes.

“No sé per què Inés Arrimadas va a TV3 quan la convidan.Hi ha gent a la qual li agrada anar d’excursió als abocadors, però anem, diguem que no és el normal. Qui en el seu sa judici que no és d’aquesta colla pot anar de convidat a un femer com és TV3? “, Ha dit sense titubejar.

El sevillà no s’ha quedat aquí i ha continuat dient: “Si vas a TV3 t’arrisques a que et surti un tal Oriol Barnils, que valent personatge, a preguntar-li pel seu pare policia en els 70 … Això no li pregunten al pare de Lluís Llach, al de Puigdemont … però sí a Inés Arrimadas; ¿Per què vas a TV3 ?. Cal fer com ha dit Cayetana Álvarez de Toledo o Andrea Levy. Aquí no se’n va. No es perd el temps en aquestes qüestions “, ha tancat sobre el tema de Arrimadas.

Això sí, Herrera ha aprofitat per fer broma amb Tabarnia i s’ha compromès amb els seus oients a retransmetre en directe la manifestació convocada per al diumenge 25 de febrer augurant que “s’ho anirem explicant, TV3 no se’ls explicarà”.

Comentaris

3 Comments

 1. Laura Laura

  Es la ràbia pròpia dels que veuen que perden. Ràbia de veure que ell només pot aspirar al tipus d’orelles als que arriba i aquí es queda, no pot anar a més, ni aspirar a més.
  I han persones que es revolquen a la cloaca tot els dies i ni s’en adonen.

 2. José María José María

  Eres un ser siniestro, mentalmente limitado y, cómo no, endiosado. Eres un ser equivocado, como tantos, pero eres un ser necesario, eso sí. Porque los idiotas también escuchan la radio, y son muchos, y no sería justo que no tuvieran una voz radiofónica a su altura. Los idiotas no son inútiles. De hecho hay poca gente inútil. Casi todos servimos para algo, por poco que sea. Pero idiotas hay muchos, demasiados últimamente. De hecho son una plaga, y hasta mandan en España en tantísimos ámbitos que esto tiene difícil solución… hasta que el sistema colapse.

 3. Pudentet Pudentet

  La Cadena dels bisbes nacionalfranquistes hi es molt llnuy, molt lluny de la calitat de la cadena TV3. Un espai sideral.
  Enveja teniu.
  Aquest seudoperiodiste deuria repassar,se el codig ètic de la professió.

Deixa un comentari