Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Article d’un diari Espanyol sobre Elsa Artadi i Cullell :”La zorra vigila el gallinero”

Comparteix
222Shares

En un article del diari espanyol OKDiario(Eduardo Inda) han fet la poc afortunada comparació entre Elsa Artadi, Víctor Cullell i Comellas i una “Zorra”, com és de públic coneixement, aquests diaris no fan les comparacions simplement per donar un exemple del que volen explicar …

Text íntegre de l’article

“Resulta gairebé kafkià que l’encarregat d’aplicar l’article 155 a Catalunya aparegui com implicat en els correus d’organització del referèndum il·legal de l’1-O, un acte prohibit pel Tribunal Constitucional. És com posar a la guineu a vigilar el galliner: 1 disbarat supí. L’Executiu ha de ser més determinant davant aquest tipus de situacions. Víctor Cullell i Comellas no pot ser la persona encarregada de “prestar assistència jurídica i suport tècnic al Govern”. Parlem d’una persona que durant la seva etapa al Govern comandat per Carles Puigdemont es definia com “secretari d’Autogovern”.

És una broma de mal gust, una paradoxa diabòlica, que ara sigui justament ell qui s’encarregui d’aplicar la norma recollida a la Carta Magna i que, per tant, hauria de ser un dels guardians de l’Estat de Dret a la regió. Precisament, i segons la Guàrdia Civil, el mateix Estat de Dret que amb la resta de colpistes fidels al fugit Puigdemont han intentat subvertir durant la crisi política més important que ha patit Espanya des del Cop d’Estat del 23 de febrer de 1981. No obstant això, i malgrat estar en els llistats policials, segueix en ple desenvolupament de la seva activitat amb el títol de “secretari del Govern”.

Aquest mateix Govern que ha intentat dinamitar posant en risc la viabilitat de Catalunya a nivell polític, econòmic i social. Cullell no està sol en aquest llistat. Amb ell està també Elsa Artadi, la candidata que l’antiga Convergència tracta ara de col·locar per presidir la Generalitat i que, òbviament, estaria totalment desacreditada donada la seva vinculació amb els fets colpistes. També estan inclosos Marta Subirà i Josep Ginesta, secretària de Medi Ambient i secretari de Treball respectivament. Individus que haurien d’estar inhabilitats si el 155 s’apliqués amb el rigor que mereix el context. El Govern ha destituir qualsevol persona que hagi tingut relació amb l’organització o l’execució del cop d’Estat. La permissivitat amb el separatisme reforça les vel·leïtats del propi separatisme.”

Fuente : OKDiario

Comentaris
Comparteix
222Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Pudentet Pudentet

    No es pot caure mes baix com a periodistes. Despres de tregiversar i manipular les notícies a gust de l,amo i ja sense arguments, ni vergonya, es recorre a l, exabrupte i al insult personal donant menjar al bestiar feixiste.
    Que asco!!

Deixa un comentari