Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont sobre el regal d’una patronal hotelera a policies de l’1-O: “Franco estaria orgullós”

Comparteix
0Shares

Carles Puigdemont, ha entrat de ple en la nova polèmica al voltant de les càrregues policials del passat 1 d’octubre. Aquest dijous s’ha fet públic que l’associació hotelera de la Comunitat de Múrcia, Hostetur, ha decidit fer un regal a més de 200 agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil dels que es van desplaçar a Catalunya la tardor passada. Es tracta d’un cap de setmana gratuït per a tots els agents a qualsevol dels establiments d’aquesta patronal.

El polèmic regal, que no ha caigut gens bé entre els independentistes i que ha comptat amb l’agraïment públic del delegat del Govern a Múrcia, tampoc ha agradat gens a Puigdemont. En un tuit, i des de Bèlgica, el candidat de JxCat ha tirat d’ironia per comentar la iniciativa i, en aquest to, s’ha unit als agraïments a l’esmentada patronal, a la delegació del Govern i al ministeri de l’Interior.

“Gràcies a Hostetur, a la delegació del govern, ajuntaments i Ministeri de l’Interior pel merescut homenatge als policies que es van deixar la pell atemorint, perseguint, insultant, amenaçant i pegant a ciutadans de Catalunya l’1-O”, ha etzibat el expresident. I ha reblat el seu tuit amb un dard enverinat: “Franco estaria orgullós”.

El regal inclou, a més d’allotjaments amb les despeses pagades, un paquet d’activitats especialment dissenyades per a aquests clients tan especials. Són actes organitzats pel govern de Múrcia, els ajuntaments i els establiments de Hostetur. El “merescut homenatge”, en paraules del delegat del Govern a Múrcia, Francisco Bernabé, conclourà amb una gran festa a la discoteca Trips, situada a la localitat de la Màniga del Mar Menor. En el sopar també acudiran autoritats de la regió.

La presidenta de l’entitat organitzadora, Maria del Mar Martínez, va explicar el passat dimarts que els agents estaran distribuïts en hotels i apartaments de Mazarrón, San Pedro del Pinatar, La Manga, Águilas, Los Alcázares, Los Narejos i Cartagena. La iniciativa d’Hostetur sorgeix del passat 11 d’octubre i té per objectiu solidaritzar-se amb els policies per “els difícils moments i els greuges soferts”.

En l’acte de presentació de la iniciativa, Bernabé va insistir en agrair a la patronal hotelera “per aquesta mostra sincera de reconeixement a l’extraordinària tasca que les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat han desenvolupat a Catalunya durant el desafiament secessionista”. Així mateix, el delegat espera que la iniciativa s’estengui a altres regions i ha lamentat no poder convidar a més agents que van ser destinats a Catalunya per aquelles dates i van protagonitzar les càrregues policials del dia del Referèndum.

Per la seva banda Puigdemont ha carregat contra aquesr “regal” amb aquesta piulada:

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Pudentet Pudentet

    També hi hauran regals i vacances pels policies que varen repartir garrotades als murcianos que protestaren pel traçat de l,AVE?.

Deixa un comentari