Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Cospedal: “La immensa majoria de ciutadans de Catalunya” pensen que TV3 és “un mitjà de propaganda i manipulació”

Comparteix
0Shares

La ministra de Defensa del govern espanyol, María Dolores de Cospedal, va dir aquest dimecres que si l’article 155 es continua aplicant més temps o es revisa s’hauria d’ampliar aquesta aplicació a TV3.

Entrevistada pel mitjà digital OK Diario, Cospedal no va concretar en què ha de consistir la intervenció del govern espanyol a TV3. Es va limitar a dir que “de forma indiscutible caldria parlar-ne”:

“TV3 es veu des de fa 30 anys, efectivament, i a tothom li ha semblat que la llibertat d’informació havia d’estar per sobre. El que passa és que a una immensa majoria de ciutadans de Catalunya i, per descomptat, de la resta d’Espanya, ens sembla que TV3 ha deixat de ser un mitjà de comunicació social per passar a ser un mitjà de propaganda política i de manipulació. Crec que això és una evidència i en aquest sentit, des del moment en què es tornés a examinar el funcionament de l’article 155, TV3 s’hauria de mirar.”

Al llarg del text l’entrevistador, el director d’OK Diario, Eduardo Inda, li pregunta reiteradament sobre què creu que s’ha de fer amb TV3, “tancar-la, democratitzar-la o intervenir-la”, però De Cospedal només respon que caldria “mirar-ho.”

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

4 Comments

 1. Juanjo Juanjo

  Cospe li ho diu al fiscal i aquest ho afina. Millor dit incorpora TV3 al ente corrupte subvencionat amigete del grup NODO. Aixi la majoria que ella ha “detectat” sera ben contenta i tornaran a votar al partit mafios i criminal. Ah! i tot en castellà.

 2. Laura Laura

  Aquesta dona no se pas a quin mon viu. Mira els index d’audiéncies. Suposo … I nega l’evidencia.
  A qui vol convencer, a la gent que viu a la Meseta?

 3. Ullperull... cecs Ullperull... cecs

  Claro… claro… desde las castillas se tiene muy claro lo que piensa la inmensa mayoria de los catalanes. “la inmensa mayoria de los catalanos NO son independentistas” y en unas elecciones impuestas desde Madrid (Estado!!) se queda en un fifty fifty… y que hacemos? hablar? dialogar? nooo…. Impedir que gobierne el candidato con mas apoyos, al que le diji9steis por activa y por pasiva que se presentara… podia presentar-se pero ganar… JAMAS!!! los catalanes han votado mal… Muy democratico todo.

 4. Ullperull... cecs Ullperull... cecs

  Claro… claro… desde las castillas se tiene muy claro lo que piensa la inmensa mayoria de los catalanes. “la inmensa mayoria de los catalanos NO son independentistas” y en unas elecciones impuestas desde Madrid (Estado!!) se queda en un fifty fifty… y que hacemos? hablar? dialogar? nooo…. Impedir que gobierne el candidato con mas apoyos, al que le diji9steis por activa y por pasiva que se presentara… podia presentar-se pero ganar… JAMAS!!! los catalanes han votado mal… Muy democratico todo.

Deixa un comentari