Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Arrimadas:”Si Puigdemont vol fer un show i anar a Brussel·les o a Eurodisney amb els seus a que li diguin que és president, príncep o rei, perfecte”

Comparteix
527Shares

Simultàniament que segueixen avançant les negociacions entre Junts per Catalunya, ERC i la CUP per desencallar la investidura del pròxim president de la Generalitat -per la qual de moment només hi ha la candidatura de Carles Puigdemont-, Ciutadans, PSC i PP, les autodenominades formacions constitucionalistes del Parlament, segueixen deixant clar que l’elecció del president s’ha d’adequar al marc fixat pel Tribunal Constitucional, amb el ple al Parlament i amb un candidat que rep el plàcet del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena.

En aquest sentit, els tres partits han recalcat en les últimes hores la inviabilitat de materialitzar una investidura com la que traça Puigdemont amb l’aval de JxCat: crear un Consell de la República encapçalat per ell mateix i la investidura seria el 18 de febrer mitjançant una assemblea de càrrecs electes que es celebraria en un acte a Brussel·les.

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha deixat anar aquesta ironia per desacreditar el pla de JxCat: “Si Puigdemont vol fer un show i anar a Brussel·les o Eurodisney amb els seus a que li diguin que és president, príncep o rei, perfecte; però en el món real el president serà investit al Parlament i d’acord amb la llei “. Un “món real” que, segons explica Arrimadas, “no permet la investidura de Puigdemont”.

En un acte de partit a Cerdanyola del Vallès, Inés Arrimadas ha estat molt crítica amb el paper de l’expresident de la Generalitat i ha demanat responsabilitat als partits: “No podem posar el Parlament al servei d’un fugit de la justícia que ni tan sols ve a donar la cara”.

Comentaris
Comparteix
527Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Juanjo Juanjo

    Al eurodisnei series tu arrimaditas, la ventafocs del Rivera i els seus batufets peperos.

Deixa un comentari