Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol es confessa trist per haver d’abandonar l’escó del Senat

Comparteix
1819Shares

Xavier Garcia Albiol, senador del PP i diputat al Parlament de Catalunya ha assegurat que li fa “pena” haver d’abandonar l’escó de la Cambra alta. El popular afirma que ha treballat a gust durant els dos anys que ha ocupat el càrrec sent “veu d’una part de la societat catalana que no és independentista”.

Sembla ser que els desastrosos resultats del Partit Popular a catalunya en les ultimes eleccions han començat a passar comptes amb els alts càrrecs dels conservadors, també se suma el cas que la fiscalia havia arxivat en relació al Joventut i pel qual Albiol ha deixat de banda les gairebé diàries publicacions a les xarxes socials contra l’independentisme i últimament contra Cs per publicar documents en què segons ell demostra la seva innocència.

Comentaris
Comparteix
1819Shares

2 Comments

  1. Laura Laura

    Ja no es senador? Quina pena més grossa. Em fa tanta pena, que m’en vaig a la cuina a fer-me un plat d’escudella amb carn d’olla.

  2. Juanjo Juanjo

    Pobre de mi, pobre de mi, tota la culpa del partit podrit!!!

Deixa un comentari