Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont encén les xarxes amb aquesta duríssima piulada contra Pedro Sánchez

Comparteix
349Shares

Carles Puigdemont, ha encès les xarxes acusant al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, d’haver renunciat a governar i de fer “política de paper maixé”. Ho ha dit en una publicació a Twitter en què ha replicat a una piulada de Sánchez a la xarxa social que criticava l’independentisme per haver renunciat a governar Catalunya.

Sánchez havia sostingut que els partits independentistes “anteponen los intereses personales de un catalán prófugo a los del conjunto de catalanes y catalanas, que necesitan un gobierno volcado en resolver los problemas de la ciudadanía”. Puigdemont ha contestat que no pot titllar-lo de pròfug perquè l’euroordre per detenir no està activa: “Si vols parlar d’pròfug com a mínim parla amb el teu senyor (Mariano Rajoy) i tingueu el valor de reactivar l’euroordre”. “Però dubto que prenguis cap iniciativa atès que ets el primer polític de ‘esquerres’ que, sumant, renuncia a governar”, ha recriminat.

Comentaris
Comparteix
349Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari