Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El preu d’un míting per a Jordi Sánchez: 30 dies sense pati

Comparteix
236Shares

El penal de Soto del Real ha proposat una sanció de 30 dies sense pati per al número dos de la llista de Junts per Catalunya (JxCat), Jordi Sànchez, pel missatge gravat amb la seva veu que es va difondre durant un míting de la candidatura a les eleccions del 21 de desembre.

Així ho ha explicat en una entrevista radiofònica a Rac1 l’advocat de Sánchez, Jordi Pina, que ha posat de manifest la disparitat de criteris existent entre centres penitenciaris, atès que a Oriol Junqueras, empresonat a Estremera, se li va imposar una sanció de 15 dies també sense sortir al pati per una entrevista telefònica que va concedir precisament a la mateixa emissora del Grup Godó.

Pina també ha criticat que, en canvi, els presoners no han rebut cap tipus de sanció per entrevistes publicades en diaris. El missatge de Sánchez es va gravar prèviament a través d’una trucada telefònica i després es va emetre durant un míting de campanya de JxCat.

La proposta de càstig per Sànchez es fa pública el mateix dia en què el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha decidit desestimar la petició del candidat de JxCat de sortir de la presó. El magistrat instructor al·lega, entre altres raons, indica que durant la investigació han aparegut “nous elements de suport” sobre la participació de ANC i del seu llavors president en els fets investigats.

A través de Twitter, Sànchez ja ha reaccionat a la fallada de Llarena. Ha lamentat: “Una altra vegada em neguen la llibertat. Inexplicable jurídicament i cruel per a la meva família “. “La violència mai ha estat la nostra i mai ho serà. Que la solidaritat i la dignitat de tanta gent segueixi sempre els camins de la no-violència. Llum als ulls i força al braç “.

Comentaris
Comparteix
236Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Juanjo Juanjo

    Lluny queda la consideració de pressos politic. Son ostatges i sobre ells recau una crueltat propia d,un regim dictatorial i feixiste.
    Si pugeren els torturarien i els afuselarien. La justícia española es una vendetta napolitana a servei del capos mafiosos corruptes en un estat que ja no es de dret ni democràtic. Tornem a l,any 1939, primer any triomfal.
    Aço acabarà malament.

Deixa un comentari