Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]La Fiscalia demana que Millet i Montull entrin immediatament a presó

Comparteix
0Shares

El fiscal demana l’ingrés a presó provisional sense fiança per a Fèlix Millet i Jordi Montull, i que Gemma Montull comparegui davant del jutge cada 20 dies, mentre que Daniel Osàcar ho faci cada 10 dies i la retirada del passaport. Son mesures que ha sol·licitat la fiscalia tenint en compte les elevades penes imposades.

La Fundació Palau de la Música s’adhereix a la petició de la Fiscalia mentre que el Consorci del Palau ni si oposa ni s’hi adhereix.

Ara el jutge de l’Audiència haurà de decidir quines son les mesures cautelars que se’ls imposen després que la sentència que els condemna no sigui ferma.

Aquest dilluns Fèlix Millet, Jordi i Gemma Montull i Daniel Osàcar son a l’Audiència de Barcelona pendents que s’els apliquin o no les mesures cautelars.

L’entrada a presó seria la mesura més severa, però el tribunal també podria optar per retirar-los el passaport, o que es presentin de manera periòdica als jutjats.

L’Audiència els ha citat aquest dilluns, però la decisió no es prendrà immediatament i, de fet, el tribunal no té un termini concret per pronunciar-se.

La sentència del cas Palau es va divulgar a mitjans de gener i va establir una pena a l’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet de 9 anys i vuit mesos de presó. Per a Jordi Montull, de set anys i mig i, per a la seva filla Gemma, de 4 anys i mig de presó.

En el cas de l’extresorer de Convergència Democràtica Daniel Osàcar, la sentència va ser de quatre anys i cinc mesos. El tribunal considera provat que l’espoli del Palau va ser de 23 milions d’euros, i que Convergència Democràtica de Catalunya va cobrar comissions de Ferrovial per finançar-se il·legalment.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari