Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Levy no tornarà a TV3 pel suposat “linxament” que va patir Arrimadas al FAQS

Comparteix
0Shares

Andrea Levy, vicesecretària d’estudis i programes del PP i diputada al Parlament, no anirà més a TV3. La parlamentària popular ha pres aquesta decisió en solidaritat amb Inés Arrimadas. Levy no considera adequat el tracte que va rebre la líder de Ciutadans a Catalunya al programa Preguntes Freqüents (FAQSL), emès el passat dissabte a la nit.

“És escandalós”, diu Levy a La Vanguardia i concreta que a Arrimadas li van preguntar “pel seu pare, definint-lo com policia franquista”. La diputada del PP tampoc veu amb bons ulls que els col·laboradors del programa li reprochasen a Arrimadas que en ocasions parli en castellà al Parlament.
“Jo veia molt TV3, quan hi havia programes com Nissaga de Poder o el d’Alfons Arús, però ara TV3 s’ha convertit en Teleprocés i mentre segueixi així, no penso tornar. Perquè em linchen, em quedo a casa meva “, afirma Levy, que ha renunciat a participar tant en l’Preguntes Freqüents com a Els Matins.

El PSC ha demanat que es convoqui la Comissió parlamentària de control de l’actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Levy espera a aquesta reunió per donar més explicacions sobre la situació, tot i que veu improbable que la comissió se celebri abans que hagi Govern.

De moment, Levy ha usat el Twitter per fer pública la seva decisió de no acudir a la televisió pública catalana: “Què per què m’he negat a ser entrevistada en aquest programa de TV3 i ho seguiré fent, per molt que em insisteixi seu director? Doncs veuran, si volen la seva quota de pluralisme facin un programa en què els entrevistats no indepes no se’ls faci linxaments. He dit “, ha afirmat en aquesta xarxa social.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

6 Comments

 1. URL URL

  … [Trackback]

  […] Read More: cataladigital.cat/2018/02/05/levy-no-tornara-a-tv3-pel-suposat-linxament-que-va-patir-arrimadas-al-faq/ […]

 2. 851612 151096I like this internet site quite considerably, Its a quite good position to read and receive information . 229390

 3. ramon rt. ramon rt.

  A catalunya no volem gentussa falangista que només transmet odi i rancunia, amb mentides i males arts, com aquests Peperos i/o Ciudadanos. Manipulant i intoxicant a l’opinió pública no podràn acabar MAI amb el sentiment de la gent normal…El que passa és que a casa nostra hi ha molts inadaptats que viuen, treballen, i coneixen la realitat del païs, però l’odi i la mala fé els porten a fer i dir burrades monumentals. Colla de farsants que només volen destruir tot allò que respira “normalitat”. Són abanderats de la marca “PODRIDURA.ES”

 4. Molt bé per la Levy i l’Arrimades que no volen tornar a tv3.
  Així ens evitarem haver de desinfectar l’edifici amb “zotal” o “lleixiu”, per treure la merda infecciosa que porten.

 5. Àlvar Àlvar

  Vaja forma que tens de veure les coses Andrea. No veus qui et linxaria si pugués sería la Arrimadas a tu?
  No va ser ni capaç de reconèixer que lamentava que tingués oponents a la presó. No vas veure que es va estar mostrant totala nit com el que no és? O la vas trobar gaire sincera? Crec que aquí peques una mica d’innocent i no saps veure qui és el teu real adversari. La periodista simplementva estar brindant-li tota la nit que s’expressés tal com pensava, cosa que no va fer en cap moment…
  Qui són els que no us cedeixen 1 parlamentari per formar grup propi? Els de FAQS o els de Cs?

 6. Juanjo Juanjo

  Clar Levi. Tu sols vols entrevistes en els Nodos, que son Tots els medis controlats pel teu partit criminal i corrupte. Aixi et trobaràs comoda i a gust.

Deixa un comentari