Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol encén Twitter amb aquesta piulada sobre “Los valientes de la CUP”

Comparteix
0Shares

El president del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol ha aprofitat que el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha citat a declarar en qualitat d’investigades en el marc de la causa que se segueix per rebel·lió a les dirigents del PDeCAT i ERC, Marta Pascal i Marta Rovira, l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, i les representants de la CUP, Mireia Boya i Anna Gabriel, així com la presidenta de l’associació AMI, Neus Lloveras, entre els dies 14 i 20 de febrer,per aquesta raó ha volgut expressar que “es mor de ganes” de veure els valents de la CUP desafiant al Tribunal amb aquesta piulada.

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Juanjo Juanjo

    Val mes un pel d,un de la CUP que tot el grup parlamentari del PP. Ha!! Que no tenen grup?……….

Deixa un comentari