Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Una vintena d’immigrants moren ofegats a les costes de Melilla

Comparteix
0Shares

Una vintena d’immigrants subsaharians han mort ofegats aquest dissabte quan intentaven arribar a la costa. Els seus cadàvers flotant a l’aigua els han vist els passatgers d’un vaixell de Trasmediterránea que han avisat les autoritats marítimes.

Els immigrants, tots d’origen subsaharià, podrien haver naufragat amb l’embarcació que els portava fins a les costes espanyoles. Els cossos els han trobat a unes cinc milles de la costa de Melilla.

Els passatgers del ferri Sorolla, que havia sortit a primera hora de la tarda de Melilla amb direcció a Almeria, han vist un grup de cossos que suraven al mar. La trucada del vaixell ha activat el protocol de rescat de Salvament Marítim.

Un cop a la zona, el Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil ha col·laborat en el rescat dels cadàvers amb les patrulleres marroquines de salvament. Serà el Marroc qui es farà càrrec dels cossos, perquè s’han localitzat en aigües territorials d’aquest país.

Dues embarcacions del GEAS han rastrejat la zona fins que s’ha fet de nit per mirar de localitzar altres possibles víctimes del naufragi.

A l’estret de Gibraltar, aquest cap de setmana s’havia decretat alerta groga per mal temps

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari