Press "Enter" to skip to content

Segons Millo valorar l’opció que Puigdemont sigui President és de broma

Puntuació dels lectors

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha rebutjat aquest diumenge que el candidat de JxCat, Carles Puigdemont, pugui formar part del Govern per la seva situació judicial. El polític del PP ha assegurat que l’expresident “Podria ser investit si vingués, es presentés davant del jutge i declarés”. No obstant això, “hi ha una doble condició. Tenir el dret de presentar-se a unes eleccions, però també presentar-se davant la justícia a declarar quan se’t demana. Aquesta segona que no es reconeix “.

En una entrevista de Catalunya Ràdio Millo, ha titllat de “broma” la proposta d’investir president de la Generalitat a una altra persona i que Puigdemont estigui al Govern, i ha advertit que “si una persona no pot ser investida president tampoc pot ser membre d’un Govern “.

Millo ha sostingut que Puigdemont no pot presentar-se a la investidura a la Presidència de la Generalitat perquè “no compleix amb els requisits”, ja que creu que primer hauria de declarar davant la justícia. “El primer que ha de fer és rendir comptes amb la justícia, després, si la justícia ho permet, es pot sotmetre a una investidura”, ha assegurat.

Millo ha alertat que el preocupa que l’independentisme vulgui “restablir les coses tal com estaven abans de l’aplicació del 155”, perquè creu que seria tornar a la situació en la qual el Govern va haver de aplicar-lo, de manera que no ha descartat tornar a fer-ho.

A més, ha explicat que es va reunir amb Puigdemont abans de l’estiu i que van parlar sobre la reforma del sistema de finançament de la Generalitat, que ha afirmat que ara és “un bon moment” per abordar-lo.

Pel que fa als 100 dies que es compleixen avui diumenge de l’aplicació de l’article 155 per part del Govern espanyol, Millo ha assegurat que l’avaluació “és satisfactòria, la Generalitat ha seguit funcionant un cop destituït al Govern. Ens trobem una Generalitat que estava pràcticament paralitzada “, ha assegurat.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 403
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser