Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rajoy felicita els premiats del Goya abans que acabi la gala i esclata Twitter

Comparteix
263Shares

Encara quedaven els premis més importants de la nit, però el president del Govern ja en tenia prou.

Almenys a Twitter, on Mariano Rajoy va enviar a les 23:39 el següent missatge als premiats a la gala dels Goya 2018: “Felicito a tots els guardonats en els Premis Goya. La meva enhorabona al cinema espanyol. MR”.

Un missatge molt criticat, no només pels que recordaven l’infrafinançament de la cultura a Espanya o l’elevat IVA que encara pesa sobre la indústria del cinema, sinó també pels que li recordaven que la gala seguia en marxa.

Comentaris
Comparteix
263Shares

One Comment

  1. Juanjo Juanjo

    Perquè serà que s,endevinava el premi a la patriòtica coixet?

Deixa un comentari