Press "Enter" to skip to content

Manuel Valls sobre la decisió de Puigdemont de ser investit de forma telemàtica : “El ridícul pot matar”.

Puntuació dels lectors

L’exprimer ministre de França Manuel Valls creu que el procés català “s’està enfonsant” gràcies a l’actuació clara de la societat civil catalana, del Rei i del govern del PP.

Per Valls, Carles Puigdemont ja és un polític “amortitzat” i assegura que, en aquesta qüestió, la justícia francesa hauria actuat en el mateix nivell que l’espanyola o fins i tot seria “més dura”. Els francesos, afegeix, entenen que “quan algú no respecta la Constitució d’un país, això es paga”.

Davant la decisió de Puigdemont de marxar a Brussel·les i la seva intenció de ser investit de forma telemàtica, Valls afirma que “el ridícul pot matar”.

Segons informa TV3, l’exprimer ministre francès alerta que “el problema encara no s’ha solucionat” perquè el percentatge de vot independentista a Catalunya encara és elevat i diu que la “batalla serà llarga i dura”. Es mostra optimista en què l’estabilitat s’aconseguirà però caldrà que passin anys i valora de forma possitiva que s’hagi despertat a Espanya “un sentiment de patriotisme al segle XXI”.

Per aquest motiu recomana que es pensi en un projecte per a Catalunya dins d’Espanya i d’Europa.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

2 Comments

  1. Joaquina Joaquina 5 de Febrer de 2018

    Es un facha total hordeno y mando , las votaciones no son democraticas ho para el no

  2. Juanjo Juanjo 4 de Febrer de 2018

    Si el ridícul mata el sr. Valls ja fa temps que hi és mort, perque la bascollada que li varen fotre els francesos en les eleccions desborden just el ridícul.
    C,est la vie monsieur!

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser