Press "Enter" to skip to content

L’alcalde que li feia fàstic la gent que va votar el 1’0 plega de la política i demana disculpes

Puntuació dels lectors

L’alcalde de Gimenells i el Pla de la Font (Segrià), Dante Pérez, que va afirmar a través d’una publicació a Twitter sentir “fàstic” pel fet de veure la gent que va anar a votar en el referèndum de l’1-O. En concret i coincidint amb l’emissió a TV3 del documental ‘1-O’, Pérez va escriure: “Fàstic de veure a TV3 a tota aquesta gent orgullosa de robar a 40 milions d’espanyols el seu dret a decidir sobre la sobirania nacional”.

L’alcalde de Gimenells, que va deixar el PSC per anar a les llistes del PP en les eleccions del 21D, ha anunciat que abandonarà la política perquè considera que l’independentisme ja no amenaça la unitat d’Espanya.

“Arribats en aquest punt en què sembla que l’amenaça de la via unilateral ha queda anul·lada he decidit abandonar la política.”

Pérez també diu que deixarà l’alcaldia perquè preveu que la corporació no li permetrà aprovar els pressupostos.

A més, ha demanat disculpes a veïns i excompanys socialistes i ha justificat el canvi del PSC al PP perquè considera que el discurs dels socialistes no era prou ferm davant l’independentisme:

“Demano disculpes en primer lloc als veïns i als excompanys del PSC i del PSOE perquè és probable que no entenguessin la meva decisió. Ho entenc i és comprensible”.

A l’ajuntament, Dante Pérez se sotmetrà a una moció de confiança i dona per fet que la perdrà. Ell mateix, ho ha assegurat a través del seu perfil a Twitter on també ha informat de la seva retirada i ha demanat disculpes .

De fet, la resta de regidors del consistori, del PSC i del PDeCAT, estaven preparant la presentació d’una moció de censura per fer-lo fora de l’alcaldia.

Pérez, que era alcalde pel PSC, es va passar al PP per ser el número dos dels populars a les llistes per Lleida el 21D. No va sortir elegit, però, perquè els populars no van aconseguir representació per Lleida.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 365
    Shares

One Comment

  1. Fina Llado Fina Llado 4 de Febrer de 2018

    Aquest alcaldet faria bé explicant-ho al Jutge que ha decidit mantenir a la presó a l’Hble. Quim Forn

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser