Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La militar espanyola que va denunciar una violació grupal revela al jutge una altra agressió sexual

Comparteix
123Shares

La soldat que va denunciar una violació grupal per part dels seus companys de caserna a Antequera (Màlaga), ha declarat davant del jutge que va patir una altra agressió sexual el setembre passat dins de l’aquarterament.

El Ministeri de Defensa informa en un comunicat que va ser el passat 12 de desembre quan la soldat va posar en coneixement del Cap de la Unitat uns abusos presumptament comesos per part d’uns companys dos dies abans.

El cap va instar la soldat a denunciar el fet a la Comissaria del Cos Nacional de Policia d’Antequera, una denúncia que va ser remesa al Jutjat d’Instrucció número 1 de la ciutat, que va iniciar diligències prèvies.

Tres dies després de presentar aquesta denúncia, la mateixa soldat va procedir a formular part militar al cap de la seva unitat, donant-li compte dels fets denunciats a comissaria.

El part va ser cursat a la titular del jutjat togat militar número 21 de Sevilla, que va acordar la incoació de diligències prèvies pels suposats abusos competits la víctima el 10 de desembre.

Així, les diligències prèvies de la jurisdicció militar es tramiten en paral·lel a les del Jutjat d’Instrucció número 1 d’Antequera, mentre que el Jutjat d’Instrucció número 2 d’Antequera es troba en procés d’inhibició a favor del Jutjat togat militar número 21 de Sevilla .

Segons la soldat, durant la celebració del Dia de la Patrona de l’Exèrcit de l’Aire, va ser drogada i violada pels seus companys a la caserna de Bobadilla, després d’haver pres una cervesa en un pub a la que, afirma, “va notar un gust estrany “.

La soldat afirma que es va despertar a la caserna al dia següent d’aquesta celebració amb les pantalons baixats, fort mal de cap, un hematoma i molèsties al pit. Del que ha passat la resta de la nit no recorda més.

Comentaris
Comparteix
123Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari