Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Cinc morts a l’estavellar-se dos helicòpters militars al sud de França

Comparteix
0Shares

Almenys cinc persones han mort aquest matí en estavellar en circumstàncies desconegudes dos helicòpters de l’exèrcit francès a prop del llac Carcès, al sud-est de França, segons afirmen fonts pròximes a la investigació citades per l’agència AFP.

Després del succés, uns vint soldats eren al lloc, així com el comandant del grup de la gendarmeria i el sotsprefecte del Var. A més, dos helicòpters Dragons de rescat i un helicòpter de la gendarmeria es van desplegar sobre el lloc dels fets per aclarir la causa del sinistre. En un primer moment, els equips creien que havia una sisena persona i tots els treballs es centraven en trobar-la.

Finalment, però, les autoritats van negar la possibilitat. “Els helicòpters es van estavellar, hi havia tres persones en una i dues en l’altra, totes van morir”, va comunicar la gendarmeria de la localitat pròxima de Brignoles. Al voltant de les 9.00 GMT (10.00 hora espanyola), no s’havien trobat tots els cossos, ja que un d’ells encara estava atrapat sota la cabina d’un avió.

Els helicòpters militars implicats en l’accident són dos avions de l’Escola d’Aviació de Light Army (EALAT) Cannet-des-Maures, a 40 km de Sant-Tropez, va apuntar la prefectura del departament del Var en una declaració.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari