Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Massa ficades de pota i moviments per interessos partidistes, ara toquen fets.

Comparteix
0Shares

DIRECCIONS DE PDECAT, ERC, CUP, DEMÒCRATES, MES, ETC, PARTITS QUE S’HAN PRESENTAT A LES ELECCIONS DEL 21D A FAVOR DE LA INDEPENDÈNCIA: ARA TOCA DEMOSTRAR.

Massa ficades de pota i moviments per interessos partidistes que van totalment en contra dels interessos del poble català i del procés d’independència…. I ja no parlo d’un sinó de tots per igual, sense entrar en responsabilitats de major o menor grau.

Els missatges publicats d’en Puigdemont i Comin, deixen massa clar que els interessos partidistes, que no son més que de persones que son a la direccions dels partits, vivint de la política, i volent fer-ho per sempre, ara mateix pensen més en el seu futur particular que en la independència que és el que vol la majoria del poble català.

Això dona explicació a perquè no heu utilitzat tots els arguments que té el poble català per a obtenir una independència que garantirà unes cobertures socials i oportunitats pels nostres fills que ens retirarà l’estat espanyol progressivament. Personalment no ho volia creure, però ara és més que evident.

El poble català no us acceptarà cap pas enrere, i si deixeu de banda al President Puigdemont, i al poble català, no apostant per la independència, per davant dels vostres interessos catalans, el poble os donarà l’esquena per sempre.

Ara toca sortir, TOTS JUNTS, en roda de premsa, indicant que no hi haurà un sol pas enrere en el procés d’independència de Catalunya, i comunicar que deixareu de viure de la política si aquesta no s’aconsegueix…. Perquè si no s’aconsegueix és perquè realment no heu volgut.

El poble està mobilitzat, tenim ANC ( compte perquè té representants dels partits dins que haurien de ser eradicats per tal de no aconseguir aquest continuisme), Omnium ( on passa el mateix) i els CDR on no em consta que hi hagi gent dels partits.

Constituir un partit per la independència del poble català,
indicant que, un cop obtinguda la independència, s’instauraria un nou sistema de partits polítics on no hagi gent que pugui viure de la política ( 8 anys màxim, i alguns prorrogats amb el vot del poble), no és gens difícil.

Teniu un mandat del poble, si no sou capaços de portar-lo a terme, doneu un pas enrere, però si realment us veieu amb cor de fer-ho i ser realment patriotes, que per a això us hem donat el vot, sortiu davant de tothom per a demostrar-ho i fent evident la vostra aposta total.

Ja no és moment per a creure declaracions on dieu que sí que lluitareu, volem compromisos i fets, i la única manera és que deixeu clar que la vostra subsistència a costa de la política, i de tots, tindrà fi sinó ho aconseguiu.

TOQUEN FETS.

Jordi Mas Font

Fent-lo còrrer implica el vostre recolzament a aquesta exigència.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari