Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] La paròdia sobre Puigdemont i el procés amb més de 2,2 milions de visualitzacions

Comparteix
0Shares

Lory Money és un youtuber, “cantant” i còmic, que va fer-se conegut gràcies diversos vídeos-paròdies penjats a les xarxes socials. Va començar la seva carrera durant la tardor del 2011, publicant vídeos , i a data d’avui suma desenes de milions de seguidors a les seves xarxes socials! Els vídeos sòn paròdies sobre la situació política d’Espanya o successos específics, un altre dels seus vídeos és el de “Ralaxing cup of cafè amb llet”, en el seu últim vídeo penjat el 15 de gener que ja té mes de 2 milions de visualitzacions fa paròdia sobre el “Prusses” i esmenta frases com “pantumacat Mudafaka” “pa meus nigas Freixenet” i altres frases tan absurdes com simpàtiques.

Un altre vídeo,”Només sé que no sé res. Pregunta a Google, ell t’ajudarà”, assegura Lory Money (‘Ola k Ase’). El filòsof raper amb més ‘flow’ ha rebentat el marcador del canal amb més de 3,2 milions de visualitzacions.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari