Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Puigdemont a Comín: “Això s’ha acabat. Els nostres ens han sacrificat”

Comparteix
0Shares

Carles Puigdemont considera que es tornen a viure els últims dies de la Catalunya Republicana i que els seus coreligionaris, segons diu textualment, l’han sacrificat. Això segons uns missatges que hauria enviat al diputat d’Esquerra Antoni Comin, i que han estat captats per un càmera de Telecinco.

Una revelació que, en paraules d’Ana Rosa Quintana(Telecinco), serveix per matar el ‘Procés’ independentista i “salvar Espanya”. L’experimentada presentadora s’ha mostrat emocionada en tot moment amb la que és “la major exclusiva que dóna en la seva carrera”. A més, es dóna la casualitat que van gravar aquests missatges gairebé al mateix temps que Puigdemont publicava un vídeo en què demanava unitat a l’independentisme i afirmava que no hi havia cap candidat possible que no fos ell.

Puigdemont diu textualment “això s’ha acabat” i que espera, dirigint-se a Comin, que ho tinguin clar. Afegeix que creu que ells sí que seran consellers però que “els nostres ens han sacrificat, almenys a mi”.

El president assegura també que el pla de la Moncloa ha triomfat. Puigdemont afegeix que només espera que sigui veritat que gràcies a això, puguin sortir tots els que estan a la presó.

Aquesta televisió informa que Puigdemont va enviar aquests missatges a Comin poc després que s’ajornés el debat d’investidura.

-Tornem a viure els últims dies de la Catalunya republicana…

-El pla Moncloa triomfa. Només espero que sigui veritat que gràcies a això poden sortir de la presó tots. Perquè sinó, el ridícul és històric…

-Suposo que tens clar que això s’ha acabat. Els nostres ens han sacrificat. Almenys a mi. Vosaltres sereu consellers (espero i desitjo) però jo ja estic sacrificat tal com suggeria Tardà.

-No sé el que em queda de vida (espero que molta!). Però la dedicaré a posar en ordre aquests dos anys i mig i a protegir la meva reputació. M’han fet molt de mal, amb calúmnies, rumors, mentides, que han aguantat per un objectiu comú. Això ara ha caducat i em tocarà dedicar la meva vida en la defensa pròpia.

Puigdemont i Comín han anunciat que denunciaran la filtració dels missatges. El seu advocat, Gonzalo Boye, ha explicat que emprendran accions legals contra la cadena de televisió per gravar aquests missatges i difondre comunicacions privades.

“La manera d’obtenir-los és il·legal tant a Bèlgica com aquí i iniciarem les accions legals oportunes”.

Segons informa TV3, a banda de denunciar la falta de límits i la vulneració de la intimitat que suposa divulgar converses privades, fonts de Junts per Catalunya han explicat que el president és persona i “té els seus moments com tothom”, però “ser valent no és no tenir mals moments, sinó superar-los”. Per JxCat, els missatges recullen la seva posició política, “fruit de la seva reflexió personal” i de les diverses converses que va mantenir.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Juanjo Juanjo

    Crec que no s,en es concient encara de qui es l,estat repressor. Es deuen extremar les comunicacions, declaracions, opinions i l,us de tecnologia al màxim, fins extrems exagerats. L,aparell mediàtic, tecnològic i d,espies CNI, a mes policial de la mafia borbònica governant treballa infatigablement. Son tots hi. Dia i nit. Quansevol puça es per ells un trofeu.
    NO ELS DONEM GENS DE NOTICES!!!. Vigilem i controlem minuciosament les converses fins i tot privades. Ho controlen tot. No hi ha ni secret postal. Som en una dictadura tirànica, un estat sense drets juridics per la manca de separació de poders.

Deixa un comentari