Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La guerra de les dretes: Ciutadans Vs Partit Popular

Comparteix
124Shares

Sembla que els nefastos resultats del PP a Catalunya en les eleccions del 21D han trobat un culpable útil, el partit de Xavier Albiol ha canviat de tàctica i la seva enemiga numero un és Inés Arrimadas, ja van passar els temps en què l’independentisme era l’objecte de tots els Twits del popular, ara és el torn de ciutadans, i així ho demostren totes les declaraciones de les dues formacions.

La diputada del PPC, Andrea Levy, ha insistit aquest dimecres a exigir a la dirigent de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, que sigui “valent” i es presenti com a candidata a la investidura. Així ho ha dit Levy en declaracions a la cadena Telecinco, en què ha assegurat que un cop s’ha constatat, ha dit, que “Puigdemont ja no és una opció vàlida i possible”, és el moment que el president del Parlament, Roger Torrent, s’obri una nova ronda de consultes, i llavors Arrimadas faci el pas. “Ara cal posar en marxa el rellotge del Parlament i esperem que Inés Arrimadas tingui la valentia de fer-ho i es presenti a la investidura”, ha exigit Levy.

Les declaracions de la també secretària d’Estudis i Programes del PP van en la línia de les que ja va expressar ahir mateix en portaveu dels populars al Congrés, Rafael Hernando, que a més va demanar al president de Cs, Albert Rivera, que li doni permís a Arrimadas perquè es presenti. “Uns estem fent el treball dur, mentre altres estan xiulant des l’estesa creuats de braços. Això és el més fàcil, però no és el més intel·ligent ni el més oportú “, va assenyalar el portaveu del Grup Popular, que inclusó va fer broma amb la possibilitat que el PPC presentés al seu cap de files, Xavier García Albiol.

Tant Arrimadas com Rivera han contestat avui. El líder de la formació taronja ha rebutjat impulsar una investidura fallida perquè seria utilitzar-la com “un cartucho o una artimaña jurídica”. Ha insistit que són els independentistes els que tenen “la pilota a la seva teulada, als quals els toca proposar un candidat i perdre la por” a dir a Puigdemont “que es va acabar”.

Segons la seva opinió, no té “cap sentit que ningú interpel·li als separatistes” perquè formin govern, tot i tenir majoria parlamentària, i que sigui Ciutadans el que ha de fer-ho, “que no té aritmèticament opcions a presentar-se”. En aquest sentit, ha retret que el PP i el PSOE critiquin el repartiment d’escons a Catalunya i que després “no vulguin canviar-lo”, en referència al fet que tots dos partits no recolzen la seva proposta de reforma electoral.

Comentaris
Comparteix
124Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Juanjo Juanjo

    Un am que li posa el Partit corruPte per veure si pica la falange d,espanyistan. Si es descuiden, el peixet es menjara el peixcador.
    I la peixca continuara amb diferent personatge per vore si fan “peix al cove”. ☠

Deixa un comentari