Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Carta a la direcció de Junts per Catalunya, ERC i CUP

Comparteix
0Shares

Els catalans hem acceptat unes noves eleccions per a demostrar a tot el mon que estàvem en contra d’un “cop d’estat” provocat per l’estat espanyol i, concretament, pels partits PP, PSOE i Cs.

Des de 2014 vam iniciar el procés per a obtenir la independència del nostre país i poder mantenir la nostra dignitat com a poble i les cobertures socials, quelcom que es evident que es perdrà seguint a Espanya.

Des de llavors hem confiat amb les partits polítics que defenseu aquest pas important en la nostra història, deixant molt clar que

ARA NO TOQUEN ELS INTERESSOS PERSONALS, NI DE PARTIT, SINO EL PAÍS.

S’ha perdut un temps important on vau confiar en el seny de l’estat espanyol, sense tenir en compte la historia d’Espanya, acostumada a comportar-se de forma imperialista i només claudicant quan està perduda. Potser molts hauríem caigut també en el parany.

No vau preparar un pla B, per si aquesta opció no prosperava perquè els partits unionistes espanyols posaven per davant els seus vots anticatalanistes abans que el evitar un rescat que és més que garantit. Era tan simple com provocar reunions amb Rússia per a que això fes de detonador per a agilitzar un acord.

Es va perdre una oportunitat el 26O, anunci del BCE de que deixaria de comprar deute espanyol, per a que, per interessos d’un dels partits, els rumors d’eleccions fossin més forts que els de risc per al deute espanyol.

Es va votar la independència sense proclamar-la efectivament, mentre la majoria del poble català plorava d’alegria pels carrers fins que al dia següent es va adonar de que no es proclamava realment.

Podem entendre les errades, perquè tampoc és fàcil el moment ni la tensió que el procés requereix.

Però no podem permetre que, en aquests moments, els interessos de partit, i parlo de tots, vagin per davant del país.

NO MÉS MOVIMENTS NO CONSESUATS ENTRE TOTS.

És més difícil equivocar-se anant tots junts que és el que vol la majoria del poble català.

Anar per separat, prendre decisions partidistes, només provocarà que el poble busqui una llista del poble i deixi l’antiga política de banda per a conquerir la llibertat i prosperitat dels nostres fills.

Estem ja cansats de perdre oportunitats i ja no estem per romanços de gent que pensa més en viure de la política que en el país.

És el meu parer, i això ho vull expressar públicament, junt amb qui estigui d’acord i ho comparteixi.

Jordi Mas Font

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Juanjo Juanjo

    Totalment d,acord.
    Quan es va proclamar la Republica, amb Bcn plena de gent i no vaig vore enderrocar la estanquera de dalt de la Generalitat se m, enfonsà l,espirit. Tot seguit va pasar el que ja savem. Es va pedre una oportunitat d,or, quasi única. Haguérem cobrat dels piolins pero ara ja seriem en una fase mes adelantada de la República.
    I som en mantilles. Tot per fer. I pensar que en apenes uns dies ho podriem tindre tot si tirarem endavant parlament i poble. Imparables!!!!!!!

Deixa un comentari