Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Inés Arrimadas: “Catalunya es mereix més que un capítol diari del show de Puigdemont”

Comparteix
0Shares

La decisió de Roger Torrent d’ajornar el ple d’investidura de Carles Puigdemont no ha deixat indiferent a ningú; les forces sobiranistes de Junts per Catalunya i la CUP volien seguir endavant amb el debat. Catalunya a Comú i el PSC han celebrat que no hi hagi ple. Però Inés Arrimadas no contenta amb això ha acusat el president del Parlament de “fugir cap endavant” ja que “no resol el problema de fons” i augmenta la “inestabilitat” política i econòmica. “És cert que avui no s’ha enfrontat directament al Tribunal Constitucional (TC), però tampoc ha resolt el problema de fons, que és que Puigdemont no pot ser president”, ha apuntat la líder de Ciutadans des del faristol de la sala de premsa de l’hemicicle català.

La líder de l’oposició en l’anterior legislatura ha criticat els passos que ha donat Torrent perquè “allarga l’agonia del Procés” i ha anunciat que el partit taronja presentarà un recurs d’empara davant Torrent, que al seu entendre actua com “l’advocat de Puigdemont “en comptes de” defensar el sentit comú “.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Juanjo Juanjo

    Si Inesita. Som esperant rere el Show que tu dius una opera bufa falangista.

Deixa un comentari