Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol encén Twitter amb aquesta piulada sobre els independentistes de “Pau” i un madrileny li respon això

Comparteix
633Shares

El PPC segueix estrenyent a Ciutadans perquè es presenti a una investidura tot i saber que no sumen els 68 diputats, ni tan sols una majoria simple. Xavier García Albiol ha reclamat a Ciutadans que “deixi de ser una estàtua” i aprofiti la “divisió” que la suspensió del ple d’investidura hagi pogut provocar dins de l’independentisme per proposar un candidat constitucionalista. “Sembla que alguns han guanyat només per posar-lo al currículum”, ha criticat Albiol en una roda de premsa al Parlament català.

Albiol(molesto per no tenir grup propi i no comptar amb el suport de la formació taronja per formarlo) ha sostingut que el més pertinent seria ara que el president de la cambra catalana obrís una nova ronda de contactes i, en paral·lel, ha assenyalat que ell sol·licitarà una reunió a Ciutadans, PSC i Catalunya En comú-Podem per abordar la possibilitat de traçar una estratègia conjunta per a “les pròximes hores i els pròxims dies”.

El líder dels populars catalans ha admès que “sobre el paper” no hi ha una majoria suficient per investir un candidat alternatiu a Carles Puigdemont, però ha defensat que la celebració d’un ple d’investidura pot servir perquè el constitucionalisme doni un “cop sobre la taula “, tot i que finalment ens prosperi l’alternativa. En aquest sentit, García Albiol ha recordat quan el 1980 l’expresident socialista Felipe González va perdre una moció de censura contra Adolfo Suárez “però va guanyar l’opinió pública”.

“Gràcies al Govern d’Espanya avui no s’ha celebrat aquest debat d’investidura, un debat que amb tota probabilitat s’hagués celebrat de forma telemàtica i amb el candidat a més de mil quilòmetres”, ha sostingut el president del PP Català.

Albiol ha aprofitat la manifestació a les portes del parlament per penjar una de les seves piuladas amb una curiosa manera de veure les coses …

Comentaris
Comparteix
633Shares

2 Comments

  1. Juanjo Juanjo

    Hem trencat indignats unes portes…..vosaltres ens trenqueu la cara amb els vostres goriles per voler votar!!.😬

  2. Aquieix indecent del gos ( l’amo) segur que va arribar al final dels anys cinquanta que jo ho vaig veure mantes vegades va arribar dic com el pare del Garcia Albiol mort de fam I de miseria de l’Espanya profunda I ara alguns ho paguen aixo no rots sortosament hi ha gent que son persones de veeitat que sense renegar d’on varen vindre s’estimen Catalunya pro aqueixa purria no aixo es merda pura I al damunt insultan quant sa mare la del que porte el gos de ben segur que es va pasar per l’escarranxa a dotzenes de falangistes.

Deixa un comentari