Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Esclata Twitter amb una Inés Arrimadas molt dubtosa durant una entrevista

Comparteix
518Shares

Per la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, sembla que és més important el capitalisme que la igualtat. Almenys això és el que podria desprendre després de ser preguntada pel seu suport a la vaga feminista del 8-M. Davant la pregunta de la periodista Maria Llapart a laSexta Nit, Arrimadas va respondre que “cal mirar, doncs hi ha algunes reivindicacions que no compartim”.

La periodista li va recordar algunes d’elles: “Bretxa salarial, assetjament sexual, desigualtat de gènere …” I la candidata de la formació més votada a Catalunya en el passat 21-D va al·legar que “hi ha algunes que no són tan clares”. Llapart, sorpresa, la va convidar llavors a que assenyalés aquelles reivindicacions feministes. I, per a més sorpresa, Inés Arrimadas va assegurar que no l’havia llegit. “D’aquí a aquestes reivindicacions, algunes van en contra del sistema capitalista”, i va afegir, de nou, que el volia “mirar”.

Durant l’entrevista, a més, va dir que es considera feminista, sempre que s’entengui com “la lluita per la igualtat plena i real”.

Setmana negra per la líder de la formació taronja, ja que dimecres passat va difondre una notícia falsa en plena entrevista radiofònica i li va sortir el tret per la culata.

Les paraules pronunciades per Inés Arrimadas aquest dissabte tampoc han passat desapercebudes per als tuiters, els que han criticat la interpretació de la líder de Cs sobre el feminisme.

Comentaris
Comparteix
518Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. El justicier El justicier

    Pobre noia!!! S’aprèn de memòria les tres frases de la campanya i després les repeteix com un lloro…si la treus del guió, ja malament. Surt l’autèntica i sempre informada de tot..el que li ensenyen a dir. Una vergonya per a les dones.

Deixa un comentari