Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Sáenz de Santamaría:”En el govern ens sentim satisfets tots els dies de complir amb la nostra obligació.”

Comparteix
0Shares

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, assegura que no se sent qüestionada “en absolut” per la seva gestió del procés independentista, després que el Consell d’Estat va rebutjar el recurs del govern del PP per impedir la investidura de Carles Puigdemont.

“En absolut. En el govern ens sentim satisfets tots els dies de complir amb la nostra obligació. Governar és pensar primer en el futur del teu país i després en el teu.”

Abans d’arribar a un esmorzar informatiu del president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, Saénz de Santamaría ha defensat la plena independència del Tribunal Constitucional, que dissabte va prohibir qualsevol investidura telemàtica de Carles Puigdemont. En la mateixa línia, Sáenz de Santamaría ha destacat les mesures cautelars acordades pel TC; entre altres, que hagi de posar-se primer a disposició de la justícia i rebutgi qualsevol vot delegat dels diputats que són a Bèlgica.

“És una bona notícia per a la justícia i per als espanyols de bé que respecten la llei i que es posen vermells en veure com altres se la salten alegrement.”

Després de reiterar que el govern espanyol anirà recorrent qualsevol nou pas que puguin anar fent els independentistes i que vagi en contra de la Constitució i les lleis, Sáenz de Santamaría ha recordat a Puigdemont que el TC ja li ha dit amb claredat el que ha de fer si torna a Espanya: posar-se immediatament a disposició del Tribunal Suprem.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari