Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La vergonyosa resposta de les diputades del PP a les paraules de Rajoy sobre la bretxa salarial

Comparteix
0Shares

“Diputades del Partit Popular, vull preguntar una cosa sobre el president de govern. El senyor Mariano Rajoy ha dit que no està a favor de legislar la igualtat salarial entre homes i dones. Què us sembla? “. És la pregunta d’una periodista de La Sexta a diverses diputades del PP als passadissos del Congrés.

¿La seva resposta? Girar-se en escoltar la pregunta, trucar a un ascensor per fugir de la incòmoda pregunta i articular com a úniques paraules un incòmode: “Gràcies”.

El president del Govern, Mariano Rajoy, es va sotmetre aquest dimecres a una entrevista a la cadena de ràdio Onda Cero. Una de les seves respostes més polèmiques va arribar quan el presentador li va preguntar per la bretxa salarial entre homes i dones. “No ens fiquem en això”, va ser la resposta del president del Govern, que va assegurar que els “governants han de ser molt cauts a l’hora de saber quines són les seves competències”.

Les paraules del cap de l’Executiu van aixecar un enrenou ahir en la vida pública. La reacció de les diputades del PP també ha estat criticada avui a les xarxes socials:

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari